Rondleiding

Bent u van plan om uw kind bij ons op school aan te melden of bent u op zoek naar een school? Normaal gesproken hebben we elke maand voor ouders een rondleiding door de school. Vanwege COVID-19 is dat op dit moment helaas niet mogelijk. We verzorgen daarom elke maandag om 13.00 uur een digitale rondleiding, waarbij een lid van de directie u online de school laten zien en al uw vragen beantwoordt. Aanmelden voor een dergelijke rondleiding kan via een mail naar directie@obsdepeppelaer.nl. Geeft u hierbij aan welke datum uw voorkeur heeft. Wilt u na deze digitale rondleiding na schooltijd kort een kijkje in een klas nemen? Dan kunt u dit tijdens de digitale rondleiding aangeven. Nu alvast binnenkijken? Klik hier!

Heeft u nu al specifieke vragen? Kijk dan hier bij onze veelgestelde vragen.